top of page
massage

de-armouring massage

wat levert het je op

 

• (Oude) blokkades worden opgeheven

• Meer in contact met je eigen lichaam

• Energie gaat weer stromen

• Je lichaam wordt weer soepel

• Alles wordt beter doorbloed

• Meer zicht op onbewuste processen

• Pijnplekken ontspannen of verdwijnen

• Je voelt je minder verdoofd

• Stimulatie zelfgenezend vermogen

• Bevordert immuunsysteem

• Bestrijding vermoeidheid

• Bestrijding stress/spanning

• Activatie lymfesysteem

• Bevordert celvernieuwing

• Ontspannen bekkengebied

• Met een relaxt gevoel huiswaarts

toegepaste

therapieën

• Ayurvedische massage

• Bindweefselmassage (fascia)

• De-armouring massage

• Heilzame bekken massage

• Intuïtieve massage

• Voetreflexologie

• Triggerpoint massage

aantal massage behandelingen

 

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere hulpvraag. Daarom wordt er eerst een intake gesprek van 30-45 minuten afgenomen om kennis te maken en om te bepalen welke therapie het beste bij jou past. Doorgaans gebruik ik meerdere therapieën door elkaar voor het beste resultaat. Bij een vervolg behandeling zal er een korte intake zijn (±15 minuten) om het verloop van de behandeling goed te kunnen blijven volgen. Gemiddeld genomen zijn er 2-3 massage behandelingen nodig voor een goed resultaat. Later kun je om de 3-4 maanden terug komen om je lichaam open en soepel te houden.

blokkades

Stress, trauma's en (onbewust) onverwerkte emoties, zijn grote factoren waardoor blokkades ontstaan in je lichaam. Deze blokkades blokkeren letterlijk en/of figuurlijk je energiebanen. Ze kunnen zowel fysiek

(spieren, pezen, fasciae) , emotioneel, mentaal of zelfs seksueel gerelateerd zijn. Deze (dieper) liggende blokkades zijn vaak de reden waarom jij als mens letterlijk en figuurlijk "vast" zit/loopt in je leven. En wellicht ben je er niet eens van bewust. Totdat je klachten gaat ervaren of misschien al hebt. En hoe kom je daar dan vanaf?

 

Mijn ervaring is dat het toepassen van een de-armouring massage, jouw lichamelijke klachten of problemen zeer goed zijn te behandelen / verbeteren. Zeker als je het combineert met een coachings traject waarin jouw levensstijl ook eens onder de loep wordt genomen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

de-armouring massage 

Een de-armouring massage is er op gericht om blokkades in jouw lichaam op te heffen en jouw energiebanen zodanig vrij te maken zodat oude rommel je lichaam versnelt kan verlaten. Dit proces kan gepaard gaan met draagbare pijn en het voelen van emoties. Onder deskundige begeleiding wordt je gemasseerd en geholpen in eventuele persoonlijke processen.

Uit eigen ervaring weet ik dat deze techniek je lichaam en geest opent, bevrijdt van een hoop (oude) ballast en je eigen energie weer laat stromen door je hele lichaam. Daarnaast geef je je lichaam ook de mogelijkheid om nare imprints (die je in je brein gelabeld hebt als"negatief"), te herprogrammeren naar fijne imprints. Dit bevorderd je fysieke en mentale gezondheid en activeert zelfs jouw zelfgenezend lichaamsvermogen.

Referentie van een klant

Onlangs ben ik bij Anke geweest voor een massage en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds op zoek ben naar de juiste woorden daarvoor.

We hebben namelijk allemaal wel eens in ons leven een massage gehad van iemand, maar de massages van Anke kun je bijna geen eens een massage noemen. Het is veel meer dan dat.

Met het woord 'massage' doe ik haar echt tekort. Het is bijna meer een soort healing. Maar dan wel de meeste fijne healing ever omdat de manier waarop ze masseert echt geweldig is.

Anke tuned volledig in op jou en voelt intuïtief aan wat er zich in jouw lichaam 'afspeelt'. Ze voelt waar het niet stroomt en waar ze dus aan mag werken. Bepaalde gebeurtenissen in je leven hebben namelijk een effect op je lichaam en de emoties hiervan blijven in je lijf zitten. Anke voelt dan dat daar bijvoorbeeld een knoop zit of je voelt zelf dat het eerst even een beetje pijn doet als ze je daar masseert.

Maar als ze dan 'haar magic' doet, dan is het binnen no time weg en voel je je direct zoveel lichter. Daarbij gaat ze super liefdevol en respectvol om met je lichaam en gaat ze verder dan alleen het masseren van je 'buitenkant'.

Ze masseert je ook van binnen. Toen ze dat bij mij voorstelde moest ik daar eerst niks van weten. De nuchtere Fries in mij dacht alleen maar: Ik ga toch niet iemand daar naar binnen laten! Daar legt ze echter totaal geen druk op en de eerste keer hebben we dat ook niet gedaan.

De tweede keer wel. Ik vertrouwde haar volledig en dacht: Waarom ook niet? Ik doe alsof het iets heel seksueels is, maar dat is het helemaal niet. Daarbij werkt ze super professioneel met handschoenen, doet ze een dekentje over je heen en kijkt ook niet recht naar binnen bijvoorbeeld.

Ze masseert dan bijvoorbeeld heel lichtjes de buitenkant van je baarmoeder en alle stukken eromheen. De massage zelf heb ik als heel prettig ervaren (totaal niet seksueel) en daarna voelde ik me beter dan ooit tevoren.

Ik heb geen idee wat er gebeurt is, maar ik voelde me echt een soort superwoman daarna. De energie stroomde door m'n lijf, ik voelde me super blij (nog steeds trouwens), ik slaap super goed en het lijkt wel alsof m'n hele lichaam meer 'aan' staat.

Daarnaast voelde het direct alsof mijn hele leven in een soort positieve stroomversnelling kwam. Ik ben zelfstandig ondernemer en draaide meteen mijn meest succesvolle lancering ooit, de relatie met mijn vriend kreeg nog meer diepgang en mijn sportresultaten (ik doe aan crossfit) zijn verbeterd.

Dus een lang verhaal kort: Gun jezelf een keer een sessie bij Anke. Het gaat echt je leven veranderen. Je bent alleen wel gewaarschuwd want na een massage bij Anke wil je nooit meer anders. Ik moet nu dus steeds 3 uur rijden om bij haar te komen (ellende), maar dat is het me meer dan waard. Die paar uur hebben namelijk een positief effect op alle uren die daarna nog volgen. Dus ik hoop dat jij, net als ik, eventuele belemmeringen kunt ombuigen zoals "Het is zo ver rijden" of "Het is wel duur" of "Ik durf niet die interne massage te doen" en er gewoon voor gaat.

Tineke Zwart
Online Marketing & Business Coach

Tineke Zwart.png
bottom of page